Wie en wat is Hornehome?

1002161(163x200).jpg   

Mijn naam is Henk van Dijk. In 2013 ben ik, na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in een betonfabriek, begonnen met het maken van woonaccessoires van hout. Ik was altijd al een 'hobby klusser' en na een gedegen opleiding bij een ervaren meubelmaker was mijn kennis zodanig dat ik het aandurfde om producten te gaan maken voor de verkoop. Ik heb er heel veel plezier in om kwalitatief hoogwaardige producten te maken voor een acceptabele prijs. 

Op maat en naar wens

Alles wat ik maak is in iedere gewenste maat en variant leverbaar, dus precies zoals je het wilt hebben. Heb je iets gezien wat net te groot of te klein is voor je huis of tuin? Of wil je het net een beetje anders? Maak een foto of tekening, mail me, kom langs of bel me op, samen kunnen we dan bekijken hoe we aan jouw specifieke wensen kunnen voldoen.

Eerlijke prijzen

Ik hou van transparantie en helderheid. Doordat ik alles zelf maak is een product in een gewenste maat vaak niet duurder dan hetzelfde product in een standaard maat. Het maakt in werktijd immers niet uit of ik een plank van 100 cm of 102,5 cm afzaag. Soms levert een afwijkende maat wat meer materiaalverlies op waardoor de prijs iets hoger kan uitvallen, maar dit valt over het algemeen heel erg mee. Mijn uitdaging zit in het maken van een betaalbaar product wat volledig naar wens is.

Juiste verf en kleur bepalen

De afwerking van het product is erg belangrijk. Sommige mensen houden van glans, anderen van kalkverf, ik werk de producten naar wens af. Het bepalen van de juiste kleur van een product kan soms lastig zijn. Daarom werk ik zo veel mogelijk met kleurnummers, die mijn verfleverancier dan in de gewenste verfsoort mengt. Bij twijfel kan ik meestal wel even een klein monstertje van de kleur op hout per post toesturen. We komen er dus altijd uit! 

Bedrijfsfilmpje

Hieronder nog even een korte samenvatting in een filmpje:

 

Vriendelijke groet,

Henk van Dijk

 

© 2013 - 2024 Hornehome | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel