Salontafel met metalen frame op maat

Artikel 1 van 1
€ 400,00 (inclusief btw)

Prachtige, robuuste salontafel met een metalen frame en houten blad. Het blad van de tafel op de foto is van gelakt essenhout, uiteraard kun je ook een blad van geschilderd hout nemen. 

Metalen frame

Het frame is van gelast metaal, dit is vervolgens behandeld met een doorzichtige lak zodat het metaal niet gaat roesten. Aan de bovenkant kun je de afsluitlas zien, dit geeft de tafel zijn mooie robuuste, industriële look. 

Tafelblad

Het tafelblad wordt van planken gemaakt. Deze planken kunnen in een lak of verf in iedere gewenste kleur afgewerkt worden. De planken worden aan de onderkant op het metalen frame geschroefd. 

De tafel op de foto is van essenhout gemaakt, de planken zijn behandeld met een doorzichtige, niet vergelende blanke lak. 

Maten

De tafel op de foto is 100 cm lang en 40 cm breed. Je kunt kiezen voor iedere lengte tussen 80 cm en 120 cm en iedere breedte tussen 30 cm en 60 cm. De standaard hoogte is 40 cm. Als je een andere maat wilt dan de keuzes in de webshop dan kun je altijd even contact opnemen via de mail of telefonisch.

Vervoer

De tafel kan niet via een pakketdienst verzonden worden. Wanneer je de tafel niet zelf kunt komen afhalen, dan bezorgen wij hem voor € 75,00. Ophalen kan altijd, 7 dagen per week!

 

© 2013 - 2023 Hornehome | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel