Dienblad op maat

Artikel 1 van 2
€ 120,00 (inclusief btw)

Stevig houten dienblad in iedere gewenste maat, meerdere varianten met verschillende handvaten mogelijk. Handig en decoratief op een poef of hocker.

Bodem:

Standaard is het dienblad voorzien van een vlakke bodem. Tegen meerprijs kan er een bodem van planken geleverd worden. Hierin zijn 2 varianten: 'nep' planken dmv het infresen van inkepingen of echte planken. Het voordeel van 'nep' planken is dat er nooit kieren door krimp zullen ontstaan tussen de planken.

Wanneer je het dienblad wilt afwerken met beits of transparante lak dan adviseren wij de bodem met echte planken. In dat geval blijft namelijk de structuur van het hout zichtbaar en alleen de bodem van echte planken wordt van hetzelfde hout gemaakt als de randen van het dienblad. Hierbij is er dan dus wel een kans op kiervorming tussen de planken.

Wanneer je hierover vragen hebt kun je altijd per mail of telefoon contact opnemen.

Handvaten:

Momenteel leverbaar met 3 verschillende soorten handvaten (zie foto hieronder) of zonder handvaten. Wanneer je een ander handvat in gedachten hebt dan is dat ook mogelijk, je kunt hier contact over opnemen per mail of telefoon.

De meerprijs voor een halfrond handvat is € 5,00

© 2013 - 2024 Hornehome | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel